Nechcete mať starosti s účtovníctvom? Zverte ho účtovníckej spoločnosti

0 439

Viesť si účtovníctvo je jedna z neodmysliteľných súčastí podnikania. Dokáže však byť časovo náročná, nehovoriac o tom, že je potrebné ovládať legislatívu a strážiť si účtovné termíny, ktoré je potrebné dodržiavať. A čo keby sa vám o účtovníctvo staral niekto iný?

Vaše účtovníctvo bude len klik ďaleko

Ak sa chcete úplne zbaviť starostí s účtovníctvom vašej firmy, najlepším riešením je zveriť ho profesionálnej účtovníckej spoločnosti. O vaše účtovníctvo bude postarané spoľahlivo a so všetkým, čo k modernej správe účtovníctva patrí.

To predovšetkým znamená, že k svojmu účtovníctvu budete mať nepretržitý online prístup. Svoje účtovné záznamy si tak budete môcť pozrieť kedykoľvek a odkiaľkoľvek, kde budete mať prístup na internet. A to dokonca aj cez smartfón s používateľsky prívetivou aplikáciou.

V účtovnom systéme online účtovníctva budete mať prístup ku všetkému, či už pôjde o faktúry, sklady a podobne. A to bez nutnosti mať vlastný server. K tomu získate aj bezplatný nástroj na vystavovanie faktúr a taktiež bezplatný nástroj na tvorbu reportov a prehľadov všetkých záväzkov a pohľadávok.

O všetko bude postarané

Účtovné doklady môžete skenovať na online úložisko, ktoré budete mať k dispozícii. A keď ich budete potrebovať poslať vytlačené, jednoducho ich pripravíte a kuriér ich vyzdvihne kdekoľvek v rámci Slovenska. Podľa želania si ich potom budete môcť nechať poslať naspäť alebo nechať uskladniť.

K službe spracovania účtovníctva získate aj možnosť poradenstva kedykoľvek budete potrebovať. A to prostredníctvom telefonátu, či video hovoru. Bude tak jedno, kde sa budete nachádzať, keď budete potrebovať odbornú pomoc. Taktiež budete mať k dispozícii daňové, personálne, či právne konzultácie prostredníctvom videokonferencie.

Zdroj obrázka:

Autor: Natee Meepian / Shutterstock.com

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.