Spravte z vášho auta hviezdu na cestách

0 19 106

Automobil je dnes súčasťou každej rodiny. Dnes nie je problém kúpiť si cenovo dostupné auto aj keď ste sa čerstvo zamestnali. V posledných rokoch sme ale zaznamenali veľká nárast starších áut na cestách. Autá sa k nám dovážajú najmä zo Západnej Európy. Jedná sa o staršie modely, ktoré v zahraničí nikto nechce.

Ak ale máte starší automobil, no chcete si ho upraviť tak, aby bolo hviezdou na cestách, na čo by ste sa mali zamerať a čo by ste si mali kontrolovať, aby bolo vaše auto plne funkčné?

Imobilizéry

Ak chcete, aby vám auto dlho slúžilo a bolo hviezdou na cestách, malo by mať imobilizér v 100% stave. Je skvelým pomocníkom pri odcudzení vozidla. Ak žijete v lokalite, kde sa autá pravidelne kradnú, je potrebné, aby vám váš imobilizér fungoval. Jedná sa totiž o zariadenie, ktoré pracuje s elektronickým kľúčom a ak toto zariadenie nie je v blízkosti, imobilizér zabráni odcudzeniu auta tým, že napríklad odpojí spínaciu skrinku, či dokonca riadiacu jednotku motora.

Imobilizéry sa vždy aktivujú, akonáhle vytiahnete kľúč zo zapaľovania.

Spravte z vášho auta hviezdu na cestách a postarajte sa o to, aby bol imobilizér fungoval na 100%. ak ale nefunguje, zabezpečte opravu imobilizéra. Oprava imobilizéra vám zachráni vaše auto.

Športový výfuk

Niekedy ani športový vzhľad z automobilu nepomôže dosiahnuť požadovaný výsledok. Najmä mladí muži chcú mať zo svojho auta hviezdu na cestách a práve preto sa okrem spojlerov a štýlových deflektorov zameriavajú aj na výmenu výfuku za lepší športový výfuk. Športový výfuk pre diesel vyvoláva výrazný zvuk hlavne pri zvýšených otáčkach, pričom v aute je zvuk príjemne tichý a neruší vás.

Ak chcete športový výfuk pre diesel, dajte si ho namontovať. Vaše auto bude vyzerať naozaj parádne a nemusíte sa báť, že by sa za vami nikto neobzeral.

Okrem kvalitného imobilizéra a výmeny vúfuku za športový vám odporúčame vymeniť volant za športový, kúpiť luxusné poťahy do auta a vymeniť disky za nové, modernejšie.

Zdroj obrázka:

Autor: ParabolStudio / Shutterstock.com

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.