Čo si všímať pri výbere kabelky?

0 15 349

Kabelky sú neodmysliteľnou súčasťou dámskej výbavy a práve preto ich ženy neustále kupujú. Chcú, aby mali trendové, štýlové a zároveň nadčasové kabelky, ktoré sa hodia k väčšine dámskych outfitov.

Čo si teda všímať pri výbere dámskej kabelky?

Čo všetko v nej plánujete nosiť?

Pri výbere novej kabelky si všímajte predovšetkým veľkosť. Aj páni pri výbere pánskych kožených tašiek hľadia na veľkosť, pretože chcú, aby do nej zmestili všetko potrebné, čo so sebou neustále nosievajú. Nosiť peňaženku, či mobily vo vreckách nohavíc nie je vôbec pohodlné a páni to veľmi dobre vedia.

Ak si chcete teda vybrať dobrú dámsku kabelku, premyslite si, čo všetko v nej plánujete nosiť. Ak potrebujete kabelku, v ktorej budete nosiť aj dokumenty do práce, potrebujete väčšiu pevnejšiu koženú kabelku, do ktorej sa vám zmestí formát A4. Ak ale hľadáte kabelku, v ktorej plánujete nosiť len peňaženku, doklady a mobil, stačiť vám bude kvalitná crossbody kabelka s dobrým zapínaním.

Materiál

Ak už viete, čo v novej kabelke budete nosievať, teraz prichádza na rad výber materiálu. Ak vás pri kúpe kabelky limitujú financie, investujte do kvalitných kabeliek zo syntetických materiálov. Nájdete lacné kabelky zo syntetických materiálov, ale aj drahšie kabelky zo syntetických materiálov.

Vo všeobecnosti sú ale najlepšie práve kožené kabelky. Elegantné kožené kabelky z kvalitnej kože patria k najkvalitnejším kabelkám ponúkaným na slovenskom trhu. Ak vás láka kúpa elegantnej dámskej kabelky v rôznych pastelových, ale aj neutrálnych farbách, túto kúpu neoľutujete.

Ak si chcete vybrať dobrú kabelku, okrem toho, kam budete kabelku nosiť a čo v nej budete nosiť zohľadňujte aj materiál. Všímajte si, ako je kabelka šitá a či podšívka a ramienka kabelky sú dostatočne pevné, aby zvládli pravidelnú záťaž. Dôležité je aj zapínanie. Všeobecne vám odporúčame vyberať kabelky na zips. V prípade crossbody kabeliek môžete zvoliť aj kabelky na pukačky.

Zdroj obrázka:

Autor: Viktoria Minkova / Shutterstock.com

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.