Nájdite si dobrý toner, ktorý vám bude vyhovovať

0 37 976

Súčasťou každej druhej domácnosti je tlačiareň. Kedysi boli tlačiarne dostupné len pre určité skupiny ľudí a najviac ich využívali podnikatelia a úrady, v súčasnosti si ich môžu dovoliť takmer všetky rodiny. Samozrejme, sú rozdelené do viac kategórií podľa kvality. Nemôžeme však porovnávať tlačiareň za 400 eur s tlačiarňami za 200 eur.

Ako si vybrať z ponuky tonerov dobrý toner, ktorý vám bude vyhovovať?

Nezáleží vám na cene? Vyberte si originálne tonery

Tak, ako aj u tlačiarní, tak aj pri toneroch je možné vybrať si z lacnejších, ale aj z tých drahších. Ak vám nezáleží na cene, odporúčame vám uprednostňovať originálne tonery. V ponuke originálnych toneroch nájdete aj kvalitný cartridge Samsung, HP, Konica Minolta a mnohé ďalšie známe značky.

Vysoké ceny sú práve preto, lebo ich vyrábajú firmy, ktoré vyrábajú aj tlačiarne. V podstate si zaplatíte aj za značku. Tieto tonery sú však zo všetkých najkvalitnejšie. Ponúkajú vysokú kvalitu tlače, jedna náplň dokáže vytlačiť najviac strán a čo je hlavné, pri dlhodobom nepoužívaní by nemali vysychať ako väčšina dostupných tonerov.

Niečo kvalitné, ale nie moc drahé

Ak sa vám nechce zbytočne veľa platiť, uprednostnite kompatibilné tonery. Jedná sa o lacnejšie náhrady originálnych tonerov. Nevyrábajú ich totiž firmy, ktoré sa zameriavajú aj na výrobu tlačiarní, ale vyrábajú ich alternatívne firmy, u ktorých nebudete platiť za značku, ale bude vám ponúknutá kvalita.

Kompatibilné tonery sú zo všetkých tonerov najpredávanejšie. Nájdete tam dokonca aj menej známe, ale zato veľmi dobré tonery OKI.

Najlacnejšie tonery

Kompatibilné tonery však nie sú zo všetkých tonerov najlacnejšie. Na slovenskom trhu sa máte možnosť dostať aj k lacnejším tonerom. Jedná sa o renovované tonery, známe skôr ako repasované tonery. Jedná sa o tonery, ktoré boli znovu naplnené novým tonerovým práškom do pôvodných tonerových kaziet a boli určené na opätovné používanie.

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.