Drevené obklady slovenskej kvality, ktoré zmenia dizajn vášho rodinného domu

0 185

Drevo patrí k najkvalitnejším stavebným materiálom. Vzhľadom na neustále zvyšujúci sa počet alergikov a astmatikov bude drevo využívané rovnako aj v budúcnosti.

Ak by ste si svoj rodinný dom skrášlili kvalitný obkladom a už dlho ste hľadali inšpiráciu akým, odporúčame vám zamerať sa na kvalitné drevené obklady.

Tatranský profil

Jedná sa o kvalitný slovenský drevený obklad, ktorý je vyrobený z kvalitného zdravého slovenského dreva. Vyznačuje sa vysokou odolnosťou voči slnku, mrazu, vlhkosti. Pomocou perodrážok položíte nový tatranský profil bez zbytočných problémov. Každý jeden diel zapadá do toho druhého, čiže pokladanie tohto moderného dreveného obkladu vám nezaberie veľa času. Drevo je nadčasový materiál a pri správnej starostlivosti dokáže vydržať roky.

Ak chcete kvalitný drevený obklad, vyberte si kvalitný tatranský profil. Svoje využitie nájde na stropoch, stenách, ale aj v podkroviach, či ako obloženie záhradných altánkov.

Zrubový profil (obklad)

Ak máte záujem konkrétne o exteriérový drevený obklad, dajte si vyrobiť moderný zrubový profil. Zrubový obklad, alebo ak chcete aj zrubový profil, býva vyrobený z kvalitného smrekového dreva, ktoré je kvalitné a trváce. Ak vám vaša fasáda nevyhovuje, môžete si svoj rodinný domček obložiť zrubovým obkladom. Môžete si ním dať obložiť aj záhradné domčeky, či altánky.

Drevené obklady slovenskej kvality, ktoré zmenia dizajn vášho rodinného domu, sú tatranský profil a zrubový profil (obklad). Slovenské drevené obklady sú kvalitné, sú vyrobené z kvalitného zdravého dreva a hlavne sú nadčasové. Aj o pár rokoch pri pohľade na drevené obklady si budete môcť povedať, že sú moderné a kvalitné.

Drevo je žiadanou surovinou a v budúcnosti sa situácia nezmení.

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.